Conacul Trandafirilor este apreciat de cei care inteleg masa ca o experienta in sine, este un restaurant la care revii pentru ca ti-a placut ceva anume din meniu… .Poate de aceea in ultima vreme Conacul este din ce in ce mai mult cautat pentru evenimente private . Incepand cu 2018, va punem la dispozitie urmatoarele spatii:

Sala Rozelor

Finisaje elegante, cu candelabre  impunatoare, Sala Rozelor emana discretie si stil. Este cea mai mare sala a Conacului si poate fi folisita pentru organizarea de nunti, botezuri, aniversari dar si pentru conferinte, simpozioane…

Este situata la parterul Conacului. Are o suprafata de 200mp.

Capacitate: max. 150 pers.

Sala Jasmin

Modern, amenajat in nuante calde de bej-crem, este spatiul ideal pentru traininguri si conferinte dar la fel de potrivit si pentru o cina sau o masa cu prietenii. Acces direct la terasa exterioara amenajata cu masute si scaune, unde este permis fumatul.

Este situat la etajul 1 al Conacului. Are o suprafata de 40mp.

Capacitate: max. 25 locuri

Salon Anemona

Luminos si modernist, cu o cromatica interesanta! Ideal pentru petreceri private dar si pentru conferinte de mici dimensiuni. Poate fi personalizat in functie de preferinte. Este format din 2 spatii distincte, ce permite amenajarea separate a unei zone de coffe-breack. Acces direct la terasa exterioara amenajata cu masute si scaune, unde este permis fumatul.

Este situat la etajul 1 al Conacului. Are o suprafata de 60mp.

Capacitate: max. 35 locuri

Salon Iris

Modern, cu un aer proaspat si accente mediteraneene subtile. Este un spatiu ideal pentru botezuri, aniversari dar la fel de potrivit si pentru traininguri si conferinte, pentru ca permite diferite moduri de dispunere a meselor. Acces direct la terasa exterioara amenajata cu masute si scaune, unde este permis fumatul.

Este situat la etajul 1 al Conacului. Are o suprafata de 85mp.

Capacitate : max. 60 locuri

Braseria Conacului

Un spatiu independend, care este functionala doar pe perioada de vara. Dispune de o terasa proprie foarte generoasa. Capacitate: max. 20 locuri in interior si 20 locuri pe terasa.

Terasa Conacului

Un spatiu mirific asezat in mijlocul naturii, situata la inaltime, cu un inalt grad de adaptabilitate, unde detaliile fac diferenta!